The bani din fata calculatorului DiariesDaca noi asa suntem toti aici, la ce plm vii sa prostesti pe necunascatori despre noul tau scanner privat ?

Nel frattempo, anche le agenzie europee che controllano i farmaci, le sostanze alimentari e chimiche e altri settori importanti for each la nostra vita quotidiana sono soggette al lobbying e persino all’infiltrazione di interessi lobbistici.

Linistestete, dute ia un pahar cu apa, punete sa dormi putin, odhinestete si poate cand te trezesti o sa te simnti mai bine. Poate ai sa realizezi ce scrii atunci.

La società civile europea, invece, teme che il TTIP avvantaggi le grandi multinazionali, indebolendo l’applicazione delle leggi sociali e ambientali e determinando una perdita di posti di lavoro.

 Ar trebuii sa folositi mozilla firefox,si sa va instlati automobile pager addon, sa-i dati empower , in google setati sa va arate a hundred rezultate . O sa primiti o gramada de rezultate .

Il existe de nombreuses alternatives à ce problème de l’influence excessive du lobbying, ci-dessous nous en décrivons simplement quelques-unes.

Es gibt eine Reihe von Lösungen fileür das Issue der exzessiven Einflussnahme durch Lobbying, von denen wir nachfolgend einige ausführen:

2016-06-18T01:01:21.380-07:00Cumintenia pământului, diaspora și hackathonulEra vineri seara. Cald: 38 de quality ziceau la știri. A fost teribil să o iei la pas pe Magheru și apoi pe străduțe.La Tech Hub se discuta despre cum digitalizam administrația, adică despre digitalizing governance și toată lumea se pregătea de hackathon ( sau ceea ce oamenii pretiosi mai numesc si code fest). Practic, ne pregăgroup de un week-finish la muncă: să venim cu idei pentru aplicații care să digitalizeze și să simplifice interacțiunea noastră cu instituțile statului, sau să facă mai ușoară comunicarea și feed-backul. Hackathonul a fost organizat împreună cu Garage48 o inițiativă care vine din zona baltică și care a demarat în Estonia acum 6 ani și de atunci se plimbă prin lume ca să explice cum se poate porni o afacere digitală sau în domeniul electronic.Dacă ar fi după mine aș organiza un code fest (sunt o pretioasa, stiu) în fiecare week-stop până când ar veni reprezentanți de la toate instituțiile. Aseară, la Tech Hub, din 19 reprezentanți ai administrației publice din România care iși anunțaseră participarea, am ajuns doar eu și colega mea Diana Rusu, duă consiliere ale ministrului delegat pentru românii de pretutindeni. Se întâmplă ca la noi să se fi discutat mult despre cum digitalizăm relația cu românii plecați în străinătate și cum îi contectăm, tot electronic, la România.

Statul român trebuie să strângă până la sfârșitul lui septembrie 5 milioane de euro. Știu toate argumentele contra:"Bai nene (sic) iar cere statul bani de la oameni?""Băi nene, tichie de mărgăritar ne trebuie?""Băi nene, n-are statul bani?""Băi nene, e  o sumă imensă."Dar dincolo de toate, bai nene, hai să ne gândim că o merităm noi toți, că, poate, dacă începem cu o sculptură a lui Brâncuși, reușim să ne mobilizăm și mai departe, să ne trezim din letargie și să ne recâștigăm pe noi înșine. Și de acolo vom ști ce să facem. Cristi și Costi au fost primii care s-au înscris:- Știi milliondollarhomepage.com?Nu mi-am adus aminte imediat. Dar făcusem o știre pe vremuri despre un adolescent treatment a vândut o poză pixel cu pixel până a strâns un million de dolari. Cumpărătorii primesc în schimb spațiu de reclamă. De ce să nu încercăm?Băieții s-au apucat de programare și designul, eu m-am apucat să caut o poză imensă a sculpturii lui Brâncuși. Când totul părea pierdut pentru că era sâmbătă și ajun de Rusalii, a apărut, spre salvarea noastră, Alex Giboi de la Agerpres, care ne-a trimis repede niște fotografii.  Să sperăm că o putem lansa în trei săptămâni. 

deci te duci acolo îmbrăcat cu o mantie albă, îţi dai cu o cremă albă pe faţă şi zici că eşti

În termeni de putere, care din instituțiile UE sunt mult mai susceptibile de a fi influențate de grupurile de interese?

Anche il Consiglio Europeo (formato dagli Stati membri della UE) è sempre più spesso bersaglio dei lobbisti. Un fenomeno difficile da monitorare, perché molte delle pressioni possono avvenire a livello nazionale: pensiamo al settore finanziario nel Regno Unito o ai produttori di automobili in Germania.

Foyer-ul poate implica, de asemenea, resurse financiare considerabile: trimiterea de cadouri celor vizaţi; evenimente de suggestion mese festive sau cocktail-uri; finanțarea grupurilor "neutre" din punct de vedere politic pentru a ajuta la a construirea relațiilor cu deputații europeni, organizarea de expoziții de promovare, folosirea here clădirilor oficiale ale UE pentru a organiza evenimente la care sunt invitaţi cei vizaţi de foyer-işti și chiar invitaţii în vizite plătite la various obiective (birouri din alte ţări fabrici, instalații de energie regenerabilă, and many others.) pentru a ajuta la promovarea ideilor susţinute.

- introduction of harder policies to stop EU decision-makers from joining foyer companies or significant business enterprise whenever they depart Office environment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *